Matematik, 2010.10.25

Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag hatar matte. Och ja.. man får använda ordet hata vid såna här tillfällen. Är så less på dessa siffror, tecken, namn, böjda och raka linjer. Vill bara vara färdig, nuuu!


Gratis spotify premium, 2010.10.24

Om ni vill ha gratis spotify premium så tycker jag att ni ska klicka på länken nedanför och sedan följa instruktionerna:

http://www.gratispremium.com/?ref=678940



Idag är det förresten exakt 2 månader kvar till julafton. Ska man skratta eller gråta?

Halloween 2010

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska vara på halloween. Beställde precis hem lite saker så får vi hoppas på att jag hinner få det innan Fredag. Är riktigt taggad på party!


Bild på Erika från förra året.

Nyår i skåne, 2010.10.23

Idag har jag bokat flygbiljetter till skåne. Jag ska nämligen fira nyår där tillsammans med mitt hjärta. Åker ner den 29 december och blir där i ca 2 veckor. Ska bli så himla mysigt! Kanske även blir 2 dagar i Stockholm påvägen upp men det återstår att se.


Nyår 2008/2009 - förfest.


Nyår 2009/2010 - efterfest.

Jag ser det snöar, 2010.10.20

Tänkte dra lite snabbt vad som hänt de senaste dagarna. I Måndags firade jag och mina fina 13 månader. Imorgon jobbar jag min 7 dag på raken, även den sista dagen innan lite ledighet och det behövs för min kropp är helt slut efter de tidiga morgnarna och sena kvällarna. Igår kom första snön, som jag totalt missade. Jag har efter mycken om och men pratat med nelly så dem ska vara så snäll och skicka om paketet om det kommer in, om inte så ska jag få pengarna tillbaka. Hoppas bara klänningen är så fin som det var på bilden haha.


Nelly, 2010.10.15

Ortopedfest ikväll men själv har man jobbat. Kom hem och insåg att jag inte fått mitt paket från nelly idag heller (som jag egentligen borde ha fått igår). Tänkte väl att det kommer på måndags enda tills Daniel klämmer ur sig "men du kanske inte stavade mitt namn rätt" och då slog det mig att jag hade skrivit mitt eget namn men hans adress (har inte adressändrat än) som mottagare. Ååh vad irreterad jag blir på mig själv ibland. Pratade med nelly och förhoppningsvis kanske jag endå kan få tag på min klännings och mitt läppglans. Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg men kände bara för att få klaga lite hehe. Hej så länge.

2010.10.14

Idag har jag vart ledig så då åkte jag till mormor för att prata och fika lite. Alltid lika mysigt. Fick även en knivslip och en vitlökspress av henne hehe. Sedan åkte jag hem och lagade god-middag tills Daniel kom hem.

Nu blir det matteplugg och sedan tv-tittande.


Tatuering, 2010.10.13

Det jag gjorde igår var alltså en tatuering. Och såhär blev resultatet


Ursäkta för den lite halväckliga bilden. Det är kvar tejp från bandaget
som vägrar gå bort + lite salva som jag smörjer med.


Jag har länge velat göra ett litet hjärta på foten så igår tog jag mig i kragen och gick till en tatueringsstudio i hopp om att få göra det någon gång under de närmsta månaderna. Dock blev jag lite chockad när han sa att han hade en tid antingen idag eller imorgon. Och det fick bli samma dag i och med att jag jobbade idag. Egentligen hade dem bokningsstopp vilket resulterade i att jag skulle behöva vänta till Januari så då var det lika bra att slå till på en gång. Jag ville ju göra det! Nu hoppas jag bara på att jag slipper få någon infektion som tydligen är väldigt vanligt när det gäller tatueringar på fötter. 

Detta lilla hjärta kostade mig 600 kr och gjorde inte speciellt ont. Om ni ville veta.  

shoes

    

Jag var ute efter ett par höstskor som jag kan använda nu när det börjar bli kallt och hittade dessa. Eller okej.. det var 10 % på alla skor för medlemmar på scorett för ett tag sedan och då hittade jag dessa. Jag var inte alls ute efter något speciellt. Men att det var just ett par höstskor jag hittade är ju bara ett plus.


Gissningslek, 2010.10.12

Imorgon ska jag visa er en sak som jag har gjort idag. Måste bara visa det för min familj först.
Jag är nöjd och några hundra kronor fattigare. Ledtråd?


RSS 2.0