Firande, 28-29/6-10

Igår efter att jag jobbat så tog jag mig en promenad hem i finvädret. Runt 17 åkte vi till mitt kusinbarn för att fira henne på hennes 6 års dag. Firade även pappa igår som fyllde år. Blev grillning och tårta.

Idag har jag vart ledig så jag började dagen med frukost på balkongen och vid 15 gick jag in till stan för att träffa Hanna. Vi satt oss nere i badhusparken och bara pratade. Det var mys!

<3




sommar och sol, 27/6-10

Kom hem från jobbet förr en liten stund sedan. Nu sitter jag ute på terassen och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker få lite färg på min flagnade Tunisien bränna. Vill åka utomlands nu igen!

 




Midsommarkvällen, 25/6-10

Midsommarkvällen blev mysig. Det var jag, Malin och Fredrik som skulle grilla. Tyvärr ville inte grillen tända sig så det fick bli till att steka köttet istället. Till det blev det ungspotatis och morötter. Vi stannade inne hela kvällen. Lite senare kom även Madde förbi. Runt 01.30 åkte dem andra hem och jag la mig i sängen och ringde min efterlängtade Daniel. Vaknade runt 09. Klockan 13.30 började jag jobba.


Midsommarafton, 25/6-10

Igår blev det jobb mellan 06.45 och 15.00 sedan blev det mysfika med Anna-klara. När jag och Anna-klara var på stan så ringde ett skyddat nummer på mobilen. Jag svarade, och i luren var den en av mina 10 åriga tvilling kusiner Moa. Vi pratade lite och tillslut frågade jag om hon ville något speciellt (jag tänkte att det var för att dem precis har fått en varsin mobil). Men så var det icke. Hon ville bara säga att hennes kompis, som jag inte minns namnet på, tyckte att jag var jättefin. Tyckte det var otroligt sött av henne att ringa för att säga det hehe :).

Idag är det midsommarafton. Det blir tyvärr inge smågrodorna runt midsommarstången för mig. Istället blir det grillning tillsammans med Malin och Fredrik hemma hos Daniel, dock utan honom. Senare på kvällen får vi se vad vi hittar på. Kanske party, kanske inte.


Illamående, 22/6-10

Inatt vaknade jag till och var tvungen att springa på toan och spy. Mådde så fruktasvärt illa! På morgonen när jag vaknade kändes det som att mitt huvud vägde 5 kilo och beslöt mig för att inte gå och jobba. Men efter att ha somnat om och sedan vaknat igen vid sisodär 15.00 på dagen så mådde jag toppen. Hur kan man sova så länge? Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Efter det blir det sängen och imorgon - jobb.

Malin, 21/6-10

Kom nyss hem från bästa Malin. Hon hade bakat en supergod kladdkaka som vi satt och mumsade på samtidigt som vi satt och pratade om allt möjligt i flera timmar. Passade även på att ge henne en försenad födelsedagspresent.


Undersköterska, 21/6-10

Idag bytte jag jobbtitel från sjukvårdsbiträde till undersköterska. Känns som ett nytt steg i livet. Numer kan jag säga att jag jobbar som undersköterska på ortopeden ;). Efter jobbet var jag och fixade en namnbricka. Ska även beställa en pin.

   


20/6-10

För några timmar sedan körde jag Daniel till flygplatsen. Han ska vara hemma i Skåne i lite mer än en månad. Känns riktigt tungt och jobbigt. Nästa gång vi ses är då yranveckan börjar. Men 120 mil emellan oss ska inte vara något problem. Den känslan som jag känner för min pojkvän har jag aldrig känt förut! 


Jag är nog kär, på riktigt..

9 Månader och bröllop, 18/6-19/6-10

I fredags, alltså den 18/6 firade jag och Daniel 9 månader. Fick frukost på sängen men annars myste vi på precis som vanligt.

Som ingen förmodligen (kan) gått miste om så har ju kronprinsessan och Daníel gift sig. Allt sändes på TV och det blev vår aktivitet under gårdagen. Vi lagade inte ens någon mat utan det blev kebab och hemkörningspizza.


Tunisien del 2, 10/6-10

På kvällarna åt vi middag på hotellets resturang. Middagen och frukosten var inte den bästa. Allt var otroligt sött. Efter middagarna så hittade vi på olika saker. Bland annat så gick vi en långpromenad på ca 6 km på stranden. Två kvällar satt vi oss i hotellets trädgård och rökte vattenpipa och drack deras inhemska öl Celitia.



En dag när vi låg vid poolen och det var lite sämre väder så bestämde vi oss för att pröva på parasailing. Vilket innebär att man åker i fallskärm efter en båt. Det var skithäftigt och roligt!







Det var väl lite kort om vad vi vart med om under resan. Natten till Torsdag klockan 01.45 kom bussen och hämtade oss på hotellet och körde ut oss till flygplatsen. Planet gick 06.15 och var framme i stockholm 11.15. På Arlanda fick vi vänta tills klockan var 14.30 då planet till Östersund skulle gå. Den dagen behöver jag nog inte ens nämna att vi var så trött att vi somnade bara vi la huvudet på kudden.

Fler bilder kommer någon dag.

Nu blir det jobb större delar av sommaren. Men i Augusti åker jag tillbaka till Tunisien. Då tillsammans med min familj (:


Tunisien del 1, 10/6-10

På Torsdagen var det dags för mig och mitt hjärta att åka på världens mysigaste resa till Tunisien. Planet från Östersund till Stockholm lyfte strax innan 07 på morgonen och planet från Stockholm till Tunisien lyfte 12.15.

Väl där väntade en 2 timmar lång transfär till vårt hotell Fourati. Till vår besvikelse så hade vi fått ett hotellrum med markterass vilket resulterade i en massa insekter och alla som känner mig vet att jag och insekter inte riktigt går ihop.

Samma kväll som vi kom så gick vi ner till stranden och där red vi kamel i solnedgången. Kändes ju lite overkligt att vi samma dag hade vart i kalla Sverige och nu satt vi på en kamelrygg i solnedgången i Tunisien.



Resten av dagarna solade och badade vi. Vi han även med att åka in till Medinan x antal gånger. Medinan var ett slags centrum där dem har en massa basarer. Allt man köpte började med skyhöga priser men efter att ha prutat ner priset med 50-60 % så var det inte så farligt längre. All säljpersonal var verkligen hur jobbiga som helst ( ni som var i till exempel Turkiet vet säkert vad jag snackar om). Är man blond och har blåa ögon (vilket både jag och Daniel har) så är det ännu värre. Vi blev förövrigt tillfrågade om vi var syskon vilket inte var speciellt uppskattat hos oss haha.



För att locka folk till sina affärer hade dem sköldpaddor. Det hade dem överallt! Söta var dem men ett riktigt djurplågeri. 



Utanför medinan var det otroligt vackert. Det låg precis vid havet och längst hela Medinan fanns en lång strandpromenad som vi gick på flera gånger. 









 


Flytt, 7/6-10

Sedan jag sist skrev så har det hänt en hel del saker och jag tänkte ta dem dagenligt och därför börjar jag med flytten den 7/6.

Då var det alltså dags för flytt. Min pojkvän flyttade till en annan lägenhet. En etta på ca 40 kvadratmeter. Allt gick bra. Dock var det lite tungt att bära upp sängen och soffan för givetvis ligger lägenheten längst upp hehe. När vi väl flyttat över allt så började vi packa upp och det blev hur fint och mysigt som helst. Lägenheten höll vi på och stöka med enda tills på Torsdagen.

Studenten 4 Juni -2010

Igår tog somsagt jag studenten och det var en helt underbar känsla. Dagen kunde inte ha blivit bättre!

Klockan 06.00 ringde klockan och då var det bara att stiga upp och göra sig iordning inför champagnefrukosten som började 07.30. Väl där bjöd två lärare på en stor och god frukost. Därefter en massa frukt och champagne.

 

Klockan 09.30 skulle vi befinna oss på skolan för att få våra betyg tilldelade och ha en avslut i aulan med stipentiumutdelning och uppträdande. Till skolan åkte vi på vårt flak som vi hade pyntat och fixat kvällen innan.

11.30 var det dags att börja gå ut. När det var vår tur stod vi på trappen och sjung om studentens lyckliga dagar! Nedanför stod familjen, släkten och pojkvännen och väntande med en massa fina rosor, mer champagne och allt vad man nu får hehe. Sen åkte vi flak i 2,5 timmar och det var så jävla kul! Vilken adrenalinkick! I bilen på vägen hem kunde jag inte sitta still för jag hade så mycket adrenalin i kroppen. Underbart!







Hemma väntade en massa personer för att gratta mig och äta god mat och tårta.

Fick även en hel del presenter. Det jag fick var:

  • 1500 kr på cervera
  • 500 kr på guldfynd
  • Glasskål
  • Serveringsfat
  • En "resväska" med ett komplett bestickservis
  • Ett fint silverarband från Malin och hennes familj
  • Ett halsband
  • En silverring från Daniel
  • En stoor tékopp
  • 1500 kr
  • En laptop
  • En tavla som min morfar ritat
  • En datorväska
  • En kokbok från Lelias kök
  • Och såklart en massa blommor

Hoppas jag inte glömt något nu..

Vid 21.00 tiden åkte jag och Daniel in till Cicci för att fira med massa personer från klassen + några andra. Klockan 00.00 gick vi till rådhustrappen där alla studenter träffades och sjöng till något coverband. Vid 02.00 blev det kebab hemma hos Cicci och klockan 03.30 gick jag och Daniel hem för att sova.

Helt underbar dag och tack alla för dessa 3 år! Mer bilder kommer!


Student 2010, 3/6-10

För imorgon tar jag studenten och jag är så jävla lycklig


RSS 2.0