Storsjöyran 2011, 2011.07.27



Imorgon kör det igång pepppp

Love, 2011.07.24


Idag kommer min älskade pojkvän hem till Östersund en sväng för att mysa och gå på yran. Som jag har längtat efter dig <3

Bebis, 2011.07.23

I förrgår fick min fina vän och hennes Kenneth sin efterlängtade lilla prins. Trodde jag skulle hinna lägga upp bilderna från våran lilla babyshower som vi hade för henne för någon vecka sedan men lillkillen han ploppa ut före.





Grattis än en gång <3


2011.07.22





<3


Efva Attling, 2011.07.21


Efva Attling, 1100:-

2011.07.20


Mycket bra

shoes, 2011.07.19


Nelly, 399 :-


Vagabond, 899:-

Jag är kär.


2011.07.18


Jag älskar dig, 1 år 10 månader.

finn ett fel, 2011.07.18

En kväll var vi och festade i Malmö tillsammans med Daniels kompisar.






Finn ett fel på de två sista bilderna.

När vi var påväg från förfesten ut på krogen var det någon som hade tänt en liten brasa nere vid kanalen i Malmö, den tyckte Daniel skulle släckas så han sträcker sig ut i vattnet med sin tomma burk för att få lite vatten i den och sedan kunna släcka brasan. Det går några sekunder sen hörs det ett plums och upp kommer Daniel genomblöt med vatten upp till knät. Och där slutade kvällen men roligt var det hehe.

Skåne 3

Daniels familj har ju som många redan vet en hel del djur på gården, därav ett 20 tal katter. Dock är bara 2-3 innekatter. Resten bor ute i stallet. En vecka innan jag kom ner föddes det tre nya katter och man kunde ju inte göra något annat en att smälta när man såg dem.














Och till sist är den Anns häst killer till vänster som tyvärr var med om en olycka när jag var där nere som gjorde att hon var tvungen att avlivas såfort dem kommit till djursjukhuset. Dem har haft sådan sjuk otur med sina djur detta året. I vintras när jag var där var dem tvungen att avliva en annan häst pågrund av en längre tids sjukdom, i våras avlivades deras ena hund Crim, och nu när jag var där hände det här. Usch det var fan jobbigt. Det var så himla oväntat att det skulle bli såhär också och då blir det såklart jobbigare. Men men, nu får det vara nog med otur.  






Skåne 2, 2011.07.17




En dag åkte Ann, Matilda och jag till falsterbo horse show som är ett av Sveriges största internationella återkommande idrottsevenemang. Allt handlar givetvis om hästar och hästprylar. Hästprylarna har jag kunnat skippa för det är ingenting som intresserar mig. Dock var hoppningen var rolig att kolla på.








På kvällen åkte vi in till ribersborg och träffade Daniels vänner och kollade på zlatans (mitt blivande) fina hus. Satt oss ute på en av bryggorna och drack öl i kvällssolen.  


Matildas häst Lisa.
Skratta inte nu. Jag förstår om ni tycker att det ser otroligt proffsigt ut. Men roligt var det.  




    

Skåne 1, 2011.07.16

I Måndags kom jag hem efter 12 dagar nere i Skåne. Jag hade det huur bra som helst. Daniel jobbade måndag-fredag 07.00-15.00 så jag hittade på saker med Daniels mamma och syster på dagarna.


Matilda.
Lördagen den 2 konfirmerade sig Daniels lilla syster Matilda sig, efter kyrkan åkte vi till en lokal för att träffa hela deras släkt och för att äta smörgåstårta, tårta och dricka lite gott


Direkt efter det åkte vi vidare till en såkallad logdans. En stor fest som pågår i en loge tillsammans med flera hundra andra. I logen var det uppdukat med ett 10-tal långbord och en liten dansbana. Under kvällen spelade även ett liveband. Där åt vi mat och drack desto mer till alla snapsvisor som spelades. Under några minuter kom det ett helt sjukt regnoväder vilket resulterade i att det började bildas en liten bäck in i logen. När sedan traktorn kom in bland alla människor för att fylla igen med grus så märktes det att man var på en riktig bondefest. Kvällen firades med hela Daniels familj, daniels brors flickvän samt ett flertal vänner till familjen. Efter det åkte vi hem till några vänner till familjen och sov där. Så roligt som jag hade det den kvällen blir svårt att slå.






Några dagar senare åkte jag och Daniel in till Malmö för att kika i lite butiker och käka lite mat. Vi tog en rejäl omväg tillbaka till bilen för att jag skulle få se lite mer av staden. Var ju där över nyår också men det är en helt annan sak att vara där nu under sommaren.


2011.07.08

Jag har det hur bra som helst här nere. Har hunnit med rätt mycket under den här veckan. Ikväll blir det resturangmys och imorgon party. På Måndag bär det hem igen så nu ska jag njuta riktigt mycket av dem sista dagarna.
Ribban. Hur underbart är inte det här!

Skåne, 2011.07.01

Har precis landat på Arlanda och sitter nu och väntar på nästa plan som ska ta mig till min fina pojkvän i Skåne. Som jag har längtat efter att få åka dit igen.

RSS 2.0