2010.11.26

Sitter och myser framför tven med lite ben & jerry´s. Laddar upp inför en jobbhelg. Har även kokat 2 kastruller med vatten pga. att dem gått ut med en varning för att dem tror att vattnet är förorenat med en bakterie som gör att man blir magsjuk. Känns ju riktigt roligt att man inte ens kan borsta tänderna i det. Och framförallt när vi på sjukhuset är så beroende av vatten.
Jaja.. förra Fredagen blev det middag hos Malin tillsammans med min familj och sedan blev planerna lite ändrade så vi åkte in till lägenheten för att sedan gå en sväng på krogen.
Nu blir det fortsatt mys.

Äntligen klar, 2010.11.18

Jag är klar med matte B. ÄNTLIGEN!!! Det är en sak som verkligen har gjort att jag gått runt med en klump i magen, sovit dåligt på nätterna och jämt blivit påmind om att jag kanske inte kommer in på högskolan pga att jag saknar ett riktigt betyg (G) i en mattekurs. Men igår blev jag klar!

Idag klev jag upp redan vid 9 tiden då Daniel gick iväg till skolan. Gjorde mig iordning och åkte hem till mor och far. Mamma var ledig idag och även min bror var hemma pga "sjukdom" så det var trevligt att få träffa dem. Anledningen till att jag egentligen åkte dit var för att kolla på deras nya golv som dem lagt på övervåningen samt kolla om min iphone + iphoneskydd hade kommit med icke. Får åka dit imorgon igen.

Vid 13 åkte jag och mamma in på stan för en fika och lite prat. Alltid trevligt. Hittade även en fin klänning för en billig peng. En stund efter att jag kommit hem så gick jag och Daniel ner på captain cock där jag blev bjuden på god mat och öl på vår 1 år och 2 månaders dag ;). Inte helt fel.


Fläskänger, 2010.11.10

Igår tog jag äntligen tummen ur röven och gick och klippte mig. Blev ungefär 5 cm, någon som nästan inte syns. Efter det åkte jag och Daniel till anticimex med några skalbaggar som vi fångat in från lägenheten. Detta har vi haft problem med under några månader nu men tänkt att dem så småningom ska ge sig, vilket dem inte har gjort. Hon på aticimex kunde inte avgöra vad det var för sorts baggar så hon skulle återkomma med det idag. Efter det besöket gick vi hem till mig för att hämta lite god fisk som mamma köpt. Faktiskt samma fisk som Victoria och prins Daniel åt på sitt bröllop ;). Dagen avslutades på max.

Imorse ringde telefonen och det var hon från anticimex som ringde för att berätta vilket sorts skalbaggar det var. Och det är tydligen fläskängrar vi har i vår lägenhet. HUR mysigt låter inte det då? FLÄSKänger. Som om inte det vore nog så sanerar dem inte heller baggarna om man inte hittar dem i det stadiet då dem bara är en larv. Fläskängrarna har tydligen flygit in genom fönstret och förökar sig genom att lägga ägg i döda djur (tro mig, jag har stenkoll på dem här små äckliga krypen och vet allt om dem sedan jag fick reda på namnet). Vad det kan vara för dött djur dem förökar sig i här i våran lägenhet vet jag inte riktigt? Vi som alltid är väldigt noga med städningen.


mmmmmmm

Iphone

Om cirka två veckor kommer den här skönheten hem till mig


Finbesök, 2010-11-06

I Torsdags morse kom Daniels föräldrar, syster och hundar hit så dom senaste dagarna har spenderats med dem. Vi började med en lång promenad i Onsdags sedan åkte vi till deras stuga som dom hyrt för att fixa iordning oss lite och sedan blev det middag tillsammans med mina föräldrar hemma hos dom. Blev kvar där rätt länge och när vi kom tillbaka blev det sängen rätt snabbt.

Igår, Fredag, gick vi ytterligare en lång promenad med hundarna uppe på frösöberget. Några timmar senare åkte vi till arctura för att äta finmiddag och dricka lite vin. Otroligt god mat! När vi var klar där åkte vi till maxi och handlade fyra stycken ben & jerry's och godis för att sedan åka hem och provsmaka och mysa framför brasan och idol med ytterligare ett glas vin.

Idag åkte vi till andersön och tog en promenad, dock blåste det så sjukt mycket så det var inte ens lite skönt att vara ute. Dagen avslutades med pizza här i lägenheten innan dom började bila hem till skåne igen.

Skulle jag kunna göra om dom här tre dagarna så skulle jag helt klart göra det. Riktigt mysiga dagar! Kul också att äntligen kunna få träffa Daniel familj, eller i alla fall 3/4 av den hehe.


Brödbakning

Idag har jag och Daniel vart lediga, jag från jobbet och han från skolan. Det resulterade i en låång sovmorgon och sedan ett besök på hemköp och lite brödbak.



"Fåglar som bråkar", 2010.11.02

För ett tag sedan så gick jag på panduro och köpte lite saker. Bland annat den här väggdekorationen för att liva upp en annars rätt tråkig garderob.


RSS 2.0