2011.03.22

Mina dagar går åt till anatomi och fysiologi plugg. Just nu vill jag bara få detta överstökat. På fredag tentar jag och då får vi se hur det går. Nu har jag planerat sommaren och bokat flygbiljetter ner till Skåne. Kommer spendera 1 månad där nere, resten av tiden kommer jag jobba. Jag längtar! Något annat som jag längtar efter är min fina Malin som kom hem från Thailand igår. Ska bli så roligt att se alla bilder och höra hur dem haft det! Nu blir det käk.

1,5 år av kärlek

Idag firar jag och Daniel ett och ett halvt år. Så ikväll blir det tapas och 3D bio. Ska bli roligt att pröva gå på en sådan.


2011.03.18

För någon dag sedan så fick jag tillbaka ett tentaresultat som var positivt vilket känns otroligt skönt. Nu är jag ledig i en vecka för att kunna plugga till nästa tenta. En tenta som jag inte tror att jag kommer klara.

I Onsdags var jag hemma hos Frimpomaa och Anna-klara tillsammans med Therese för att äta lite god mat och umgås. Det var väldigt trevligt att träffas igen.


Fin helg, 2011.03.14

Har haft en supermysig helg i stugan tillsammans med min familj och Daniel.

På Fredagen när vi kom upp blev det god middag i form av kyckling. Efter det tog vi oss en promenad och resten av kvällen spenderades vid köksbordet med en kortlek.

På Lördagen åkte vi skidor hela dagen. Underbart väder och underbara backar.




När vi kom hem stack vi ut och åkte skoter. Daniel tog även sin skoteroskuld.



På Söndagen tog vi skotern och åkte till en våffelstuga som vi besökte ofta när jag var liten. Dock har inte jag vart där på säkert 10 år. Stället är fortfarande lika mysigt och saften smakar fortfarande lika gott och annorlunda.


Stjärtlapp har man fått låna och åka på där sålänge jag kan minnas.




Utsikten är helt sjuk där uppe. Dock gör det sig inte på kort.

För första gången sedan jag började plugga igen så kunde jag tänka på något annat än skola och plugg. Kom på mig själv hur underbart allt kändes och kom på så sätt på att jag fokuserade på något annat. Underbart!

2011.03.11

Idag åker vi upp till mina föräldrar som är i stugan. Ska bli så skönt att komma ifrån allt plugg och få åka skidor och skoter.


2011.03.10

I måndags gjorde jag min första polisanmälan. Det är inte så hemskt som det låter. Anmälan gjorde jag mot en kille vid namn Adam som lägger ut böcker på lycknis som man sedan köper men inte får. Denna bok kostade 421 kr begagnad men det är inte det som är själva grejen. Utan det är att jag inte vill att fler råkar ut för samma sak. Så sjukt onödigt och fegt av denna kille att göra såhär. Det kunde ta ett tag (månader antar jag) innan jag kommer höra något från polisen. Det jag hoppas är att killen åker fast, för jag är förmodligen inte den första som råkar ut för det här.

Så passa er för denna kille! Jag skulle helst av allt bara vilja lägga ut hans nummer, kontonummer, namn osv men tyvärr fungerar inte riktigt det.

Nu ska jag ut i det fina vårvädret och bli lite gladare.


skön.t

Det kan vara rätt roligt när andra är nervös faktiskt


kycklingsås, 2011.03.08

Tänkte ge tips på en god och enkel kycklingsås för 4 personer.

4-5 kycklingfileer
5 dl cream fresh
1 burk matlagnings yogurt
Lite dijon senap efter smak ( jag tar ca 1-2 tsk)
1 pressad vitlöksklyfta
Dragon

Strimla och bryn klycklingen. Slå över resten och koka ihop. Serveras med pasta!

2011.03.05

På Lördagen blev det jobb från 13.30-21.30. Det var dock väldigt lungt. Då passade några jobbarkompisar på att skämta med en annan kolega. Fick även testa på hur det är att ha elev då en kvinna som pluggade till undersköterska fick gå bredvid mig.  


Kalas

Det blev en utmaning att åka hem från åre. Det var världens snöoväder och väglaget var som att köra på blankis. Men hem kom vi! Då laddade vi om och körde en förfest här följt av en utekväll. Blev ett sent födelsedagsfirande av Daniel.


fishermans friends shot


Kvällen till ära öppnande Daniel sin champagne som han sparat sedan han tog studenten.


2011.03.04

Fredagen spenderades i Åre. Vi provkörde Audi på isen och även 4 olika mercedes bilar. Det var riktigt roligt faktiskt.



2011.03.03

Nu har jag helg! Ikväll blir det middag hos mor och far och imorgon blir det Åre och fest. Kommer bli grymt.


-

2011.03.01

Första mars idag, Gud vad fort tiden går! Nästa månad anser jag vara en vårmånad och det innebär att vintern snart är förbi. Sköönt! Är ledig idag men ska endå upp på skolan och plugga klockan ett. Nu väntar nybakta frallor som finaste har gjort.

RSS 2.0