2011.02.26

Igår var det en tjej i klassen som fyllde 26 år. Det firades på plaza. Det är inget ställe som jag vanligtvis tycker om men igår hade jag jätte roligt. Men det var förmodligen på grund av sällskapet. Klockan hann nog bli 04.00 innan vi kom i säng och därför har vi legat i sängen större delen av dagen. Men det får man lov att göra om det är helg och man har ledigt.

Imorgon väntar ortopeden.


-

Nu gör jag ett nytt försök. Länkar till aktiebolag för en gratis trisslott och hoppas på miljonvinsten. lagerbolag kunde man också länka till.

Slappdag, 2011.02.24

Kvällen igår blev mysig. Daniels kompisar kom över för att fika och prata lite. Vi bestämde även att vi ska åka till Åre nästa fredag och köra Audi på is och Mercedes. Kan bli spännande. Idag slutade jag klockan 12 och sen dess har jag inte gjort något annat än att legat i soffan. Har vart otroligt trött idag men imorgon är vi "lediga" från föreläsningar så då ska jag passa på att sova. Sköönt!

födelsedagsbarn, 2011.02.23

Idag fyller min älskling 22 år. Det ska firas med ananaspaj och tårta.


Cell, 2011.02.21

Idag startade vi en ny jobbig kurs som heter anatomi och fysiologi. Gick igenom cellens uppbyggnad och jag trodde seriöst att det aldrig skulle ta slut. Massa konstiga ord och förklaringar. Förhoppningsvis kommer det bli lite lättare med tiden men just nu känns det hopplöst. Hade föreläsning mellan 08.30-17.00 och det var nog de längsta timmarna på länge. Men det är bara att bita ihop. 3 år kvar...


Fredagsmys

Jag går emot strömmen och stannar hemma ikväll istället för att tentafesta som flera andra ska göra. Pizzan levereras om 47 minuter och 30 sekunder enligt onlinepizza.se. Dippen till chipsen står på kylning. Ikväll blir det bara mys och vila upp sig inför nästa kurs som sätter igång på Måndag.

Hoppas alla får en trevlig Fredagskväll!


Drickbart, 2011.02.18

Nu går vattnet i Östersund äntligen att dricka igen! I nästan 3 månader har vi fått kokat/köpt vatten till matlagning, tandborstning och givetvis till att dricka. Idag blir det till att festa på kranvatten för att fira att parasiten är borta.


Trisslott

Följer thereses tips och länkar till http://www.aktiebolagnu.se för en gratis trisslott. Varför inte!

Tenta, 2011.02.17

Veckan har gått åt till tentaplugg men idag är den gjord vilket känns otroligt skönt. Reslutatet kommer om 2 veckor så då får vi se hur det gick.

Nu blir det en promenad hem till mor och far i kylan för att hämta en bok som jag beställt.


Jag saknar Skåne.

2011.02.15


Till förrätt blev det vitlöksbröd med aioli och till varmrätt blev det oxfilé med potatisgratäng
och grönpepparsås. Helt okej för att vara Måndag.


Glad alla hjärtans dag!

Har vart en lång dag i skolan idag men nu är jag hemma och har precis duschat. Ska ut och käka med Daniel vid 20.00. Ska bli himla mysigt.


Semla

Väntar på att min fina ska komma hem så vi kan äta carbonara och semla till efterrätt framför solsidan.


Trevlig kväll, 2011.02.13


Kvällen blev väldigt mysig. Åt god 3-rättersmiddag och spelade spel.
Efter det åkte vi hem och tog ett varmt bad och somnade i soffan.   


2011.02.12

Gårdagskvällen blev lyckad med god middag, förfest och trevliga tjejer innan vi drog ut på krogen och dansade.

Idag har vi vart nere i badhusparken och fotat lite och njutit av vädret.


Nu ska vi snart på middag hos Malin och Fredrik. Det ska bli mycket trevligt!


Urinvägsinfektion, 2011.02.09

Usch! har åkt på världens urinvägsinfektion. Efter ett kort besök på akuten, 1000 mg alvedon, 400 mg ipren och ett penicillin vid namn selexid så mår jag nu hyfsat bra. Har inte riktigt tid att få något sånt här nu!

Pluggsvårigheter

Just nu står världens godaste maträtt i ugnen. Den ska avnjutas framför halv 8. Har försökt att plugga på tentan men utan framsteg. Ikväll är den sista lediga kvällen innan jag sätter igång på allvar. Det märks att jag fortfarande är lite pluggless sen gymnasiet men vem tycker egentligen att det är roligt att plugga till en tenta. Nej imorgon kör jag som sagt igång. Ha en fin kväll!

2011.02.08

Började som vanligt klockan 08.30 imorse, trodde jag.. Det visade sig att två andra ur min basgrupp också trodde det. Vi fick istället veta att vi började 13.15. Gjorde klart ett arbete och nu ska jag käka lite lunch innan det är dags att gå tillbaka igen. Jag som var så trött!


2011.02.07


Min fina katt. Bilden har bror tagit.


Bowling, 2011.02.06

Igår blev det jobb från 06.45-15.00. Senare på kvällen åkte vi och bowlade tillsammans med några andra. Vi var 7 stycken som spelade och jag kom näst sist men det var roligt i alla fall. Efter det gick på på pause och tog en öl. Kom rätt sent och då blev det sängen på en gång.



Nu ska jag göra mig iordning för ännu en jobbdag.

RSS 2.0