Elektronik, 2011.11.29

Idag fick jag min nya kamera också fick jag även tillbaka min iphone som vart på lagning. Det visade sig att dem skickat en helt ny telefon MEN då är det självklart en stor spricka innanför glaset så det var ju för bra för att vara sant hehe. Får göra ett nytt försök..


Canon powershot G12


Nu har jag bestämt mig för att sälja min systemkamera och istället köpa en sån här fin sak. Lite mindre och lite smidigare än en systemare. Fungerar även fint att filma med vilket jag tycker ska bli det roligaste av allt.

Middag







Ikväll har vi vart hemma hos mor, far och bror och ätit första adventsmiddag och gud så gott det var! Måste ha vart det godaste jag har ätit. Så mysigt att träffa dem.

Första advent, 2011.11.27

Första advent och första snön. Hur mysigt som helst. Idag var första gången som Mellis fick uppleva snö och hon tyckte inte att det var lika roligt som oss.

2011.11.18

I Måndags började jag min första sjuksköterskepraktik. Allt känns bra men än så länge har jag bara fått gått med en undersköterska. De kommande tre veckorna ska vi dock få gå med en sjuksköterska vilket ska bli intressant och lärorikt.

Nu ska jag ta och diska undan lite och sedan kl 16 börjar jag.



Här höll vi på att öva på att ge en intra muskulär injektion.

2011.11.11

Idag har jag vart ledig vilket har vart otroligt skönt! Ny kommer Jessica hit så ska vi dricka vin och mysa. Senare ikväll blir det utgång.

Ha en fin kväll!


Sundsvall, 2011.11.04

Imorse skrev jag tenta och nu sitter jag och väntar på att mitt hjärta ska komma hem från skolan så ska vi åka till Sundsvall och ha en mysig helg tillsammans. Det känns välbehövligt efter all denna skolstress som har vart den senaste tiden.

Hoppas ni får en trevlig helg!


RSS 2.0