Tåg, 29/8-10

Sitter på tåget nu och har precis stannat till i sundsvall. Lite halvjobbigt att kliva upp i morse men efter 3 muggar kaffe och en chokladboll senare är man på topp igen.

Djerba, Tunisien 29/8-5/9 -10

Har precis kört hem mitt hjärta. Vi åt middag här hos mina föräldrar. Nu ska jag packa det sista och sedan hoppa in i duschen. Taxin kommer 07.20. Tåget till Stockholm går 08.00 och planet till Tunisien lyfter runt 20.00. aahh det ska bli så skönt med lite värme, sol och bad.



Åter 5/9. Ha det bra! :)


27/8-10

Imorser klockan 08.00 hade Daniel en tenta då passade jag på att åka hem till Odensala och packa lite inför Söndag. Vid 10.00 åkte jag in till stan igen och fick med mig en tröja, ett par jeans och sist men inte minst.. ett par skor från märket Tiamo. Samma märke som dem jag visade tidigare. När Daniel var klar med tentan vid 12 tiden så gick vi och lämnade sakerna i lägenheten och sedan gick vi och fikade. Mysigt mysigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning och sedan äta lite för ikväll blir det party.


Boda Borg, 24/8-10

Imorse när jag vaknade så hoppade jag direkt in i duschen. Väl i duschen lyckades jag stöta till en stor jävla shampooflaska så det landar på min fot vilket gör att foten sväller upp direkt. Men inte stoppade det mig från att gå på boda borg med några från gamla klassen. Något som jag ångrar lite sådär i efterhand. Men på boda borg hade vi det i alla fall roligt och svettigt. Avslutade dagen med käk på max. Åkte sedan hem och sov en stund och nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska bli klar med sitt pluggande så vi kan mysa.  

Gud vad jag kände att det här inlägget blev meningslöst. Jaja.. Hej så länge.

Äppelpaj, 22/8-10

Gårdagen blev jätte mysig. Vi åkte bara förbi lägenheten och lämnade väskorna sedan åkte vi och handlade. Blev fläskkotletter i ugnen tillsammans med någon god sås och potatis till det. Efter det blev det film och godis.

Nu är han och pluggar på skolan och då passar jag på att göra en äppelpaj.


23.03

Kan inte sluta le för om 12 timmar åker jag ut på flyget och hämtar min kärasta som kommer hem för en längre framtid och inte bara över 12 dagar som senast. Dock är det jag som åker bort om lite mer än en vecka. Men jag ska ju bara vara borta i 7 dagar!




A world of music, 20/8-10






"Han betalar allt... toppen!"

”Jag har hört att man inte ska ha på sig en massa juveler för det skimrar i vattnet som gör att hajen blir intresserad av att ta en tugga. Så inga juveler idag!”

”Han betalar allt....toppen”

"tazzels"

”Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös.”

Ringer det några klockor? självklart pratar jag om Maria Montazami. Man kan inte annat än att skratta. Vet dock inte om det är åt henne eller med henne.  





Mysmiddag, 19/8-10

Gårdagen blev hur mysig som helst. Vid 13.00 kom Anna-klara hit en stund innan vi åkte vidare mot stan. Där mötte vi upp Frimpomaa och Petronella, köpte 3 nagellack varav ett "graffiti nail top". Efter några timmar gick vi och åt middag på någon resturang som jag inte minns namnet på. Där satt vi i flera timmar och pratade om bland annat den galna studenveckan. Lite senare gick vi vidare och köpte en glass och fortsatte prata. Kom hem runt 20.00.

Igår "firade" även jag och Daniel 11 månader och i förrgår fick jag världens sötaste vykort (som egentligen skulle ha kommit igår). Det var en stor bild på oss och på baksidan stod det en liten text. På Lördag kommer han hem igen och jag längtar mer än någonsin.


"you keep giving me butterflies. Älskar dig min tös //din pojkvän"
Där ser man även lite av min vitmålade nagel med svart graffitinagellack på.

17/8-10

Det var ett bra tag sedan jag satt här sist. Förra lördagen när jag skulle skjutsa mamma till flyget var det försenat ca 4 timmar, då åkte vi och käkade frukost på tages och några timmar senare skutsade jag ut henne igen innan jag skulle börja jobba. Under veckan som dem var i Stockholm hade jag huset för mig själv. Jag och katten. Tro det eller ej så var det första gången som jag sov själv här hemma. Jag är hemskt sällskapssjuk av mig och tycker inte alls om att bo för mig själv. Men under hela veckan så jobbade jag så tiden gick relativt fort och nätterna blev inte alls så jobbiga då jag var trött och somnade på direkten. Hann även med ett lunchbesök på strömbackakvarn tillsammans med mormor. 

Dem senaste dagarna har det vart kanonväder och det ser ut att förtsätta så. Skönt! Igår jobbade jag nämligen min sista dag för den här sommaren. Nu har jag ca 3 veckors ledighet och under den tiden ska jag bland annat åka till Tunisien, igen. Denna gång ska jag dock åka till djerba. Ska bli så skönt!

Håller mig själv uppdaterad om vädret där nere. Kan ju inte bli mycket bättre!



Ska tillägga att det är den 29/8 som jag åker dit så vädret för den veckan finns inte med. Dock tvivlar jag på att det blir några stora förändringar.


5/8-10

Idag fyllde min bror fjortis. Av mig fick han en t-shirt och av mamma och pappa fick han en ipod touch, en resa till Stockholm där han ska få sova på jumbojet hotell och en silverlänk. Pappa och Henrik åker ner imorgon och mamma på Lördag och sedan ska dom åka in till Stockholm och bo i en lägenhet där i en vecka. Jag är avundsjuuuk! Själv ska man jobba.

Jobbat idag också. Från 13.30-21.30. Lite patienter vilket resulterade i en lugnt eftermiddag/kväll. Nu blir det sängen för imorgon ska jag upp tidigt och jobba.

Natti!

Bounty cupcakes, 4/8-10


Dessa godingar bakade jag för en liten stund sedan. Har dock inte smakat på dem än.
Det är alltså såkallade cupcakes med bountybitar i och chokladglaze ovanpå.

"P.s. byt ut den felande brandvarnaren" 3/8-10



När jag, Daniel och Pietari gick hem fram och tillbaka under en yrankväll/natt så hittade vi denna lapp liggandes på bordet. Så nu står lägenheten utan brandvaranare och förmodligen på en betalning på 500 kronor för att brandbilen fick rycka ut. Men kul var det. Riktigt roligt.


12 dagar av mys och yra, 2/8-10

Dem senaste 12 dagarna har vart helt underbara. Tänkte försöka dra lite om vad jag hittat på.

22/7- åkte jag som sagt ut till flygplatsen för att hämta Daniel. Åkte hem, åt lite mat som jag tidigare under dagen hade lagat och sedan myste vi långt in på natten. Det var en riktigt konstig känsla att få krama om och pussa på min pojkvän som jag inte hade träffat på 5 veckor.

23/7 - gick vi ner till badhusparken för att kolla in stråket. Gick hem, duschade och gjorde oss iordning. Sedan mötte vi upp Malin, Fredrik och Magnus för att gå och käka på en resurang på stråket. Kvällen avslutades på stadens nyöppnade nattclub "New York". Jag hade det superroligt, dock kommer klubben förmodligen bli det nya fjortishänget pga dess låga åldersgräns.


Denna bild bjuder jag på. Snodd från Malin.


24/7 - tog vi en promenad hem till mina föräldrar för att äta grillat.

25/7 - Hade vi en slappdag. Lagade god mat och kollade på film.

26/7 - Mötte vi upp mina föräldrar för att tillsammans med dem gå och käka på capten cock.

27/7 - gick vi på en promenad, inte mycket mer.

28/7 - Träffade vi Hanna nere i badhusparken för lite glass och prat i finvädret. Klockan 19.00 åkte vi till Sunne för att kolla på motoboy i den gamla kyrkoruinen. Det var nog bland det mysigaste jag har vart med om. Helt klart den mysigaste konserten. Och inte för att glömma hur grym han var!



När vi kom tillbaka blev det utgång på stråket tillsammans med några av Daniels vänner.

29/7 - började själva yran. Vid 17-tiden kom Malin, Fredrik och Pietari och då började vi partyt. Lite senare på kvällen blev det Miss LI, Europe, Oskar Linnros, Shout out Louds och Maskinen. Kvällen (morgonen) slutade runt 4-5 tiden.

30/7 - Började kvällen på samma sätt. Såg Marit BergmanMelissa Horn, Johnossi, KENT, Markus Krunegård, och Familjen. Slutade med Kebab.

31/7 - Sista dagen. Började på samma sätt, men nu var även Hanna med. Spelade spel, som alla andra dagar, hade en sjukt rolig förfest. Blev dock lite för mycket av det goda den kvällen. Såg Lars Winnerbäck, Teddybears och såklart presidenttalet. Om någon skulle vara sugen på att kika på det så hittar ni det här. Och även några andra klipp. Kvällen slutade runt 06-tiden hemma hos Daniel.

1/8 - Åkte jag och Daniel tillsammans med min familj och släkt för att äta på strömbacka kvarn. Min farfar brukar alltid bjuda ut oss 1-2 gånger/år för att äta och i Söndags var det alltså dags igen. Supergott och mysigt var det.

2/8 - jobbade jag för första gången efter semestern. Allt rullade på och innen jag visste ordet av det så var dagen över. Mötte upp min älskling för att mysa dem sista timmarna innan det var dags för mig att skjutsa ut honom till flyget igen.

Nu blir det en dusch och sedan blir det sängen. Blev inte många timmars sömn inatt. Börjar dessutom 06.45 imorgon igen. Jag som trodde jag började 13.30. Typiskt (:.

Godnatt!


RSS 2.0