22 november - 09

I helgen blev det jobb. Inget spännande som händer i mitt liv nu med andra ord. Mamma skulle egentligen fått åka hem i lördags med så blev det inte för hon har fått någon infektion så nu går hon på penicillin. Idag, söndag, fick hon åka hem på "permis" för att sedan komma tillbaka imorgon haha.

Imorgon blir det först skola sen bowling och middag med klassen.

Nu ska jag sussa.

Onsdag, torsdag, fredag

I onsdags hade vi nationella skriftliga i svenska B. Det gick rätt bra tror jag. Mamma opererades även då och det hade också gått bra. Tur nog! Själva operationen tog ca 2 timmar. Nu är den gjord så nu är det bara resten kvar. Var och hälsade på henne i onsdags och igår. I onsdags var hon rätt borta med tanke på morfinet och narkosen som hon hade fått. Igår var det betydligt bättre och det var himla skönt att se. Ska snart åka in och hälsa på henne idag igen. Hon mådde lite sämre nu, tyvärr..

Igår, torsdag, var jag helt ledig och det var otroligt skönt att få sova ut och bara ligga i soffan och sappa mellan massa olika kanaler. Vi har förresten köpt en boxer och då finns det alltid något bra att kolla på. Dom första två veckorna bjuder dem på alla kanaler så just nu har jag ca 300 att välja mellan. vissa mer nödvändiga än dom andra. 

Idag, Fredag, hade jag bara en lektion på brandstationen och det var redovisning. Efter det åkte jag och Anna-klara upp på donken och åt. Satt kvar och pratade ett bra tag och det var riktigt trevligt. Ikväll får vi se vad som händer :) 

17 november - 09

Idag har jag först hämtat ut malariatabletter som jag ska knapra på nere i Liberia. Efter det har jag jobbat från 13.00 till 21.30. Det gick som vanligt bra. Dock var det sjukt mycket att göra. Det märks att det börjar bli kallare och halare ute nu.

Efter det åkte jag hem och pratade lite med modern. Hon opereras imorgon och hon är så fruktansvärt nervös. Nästan så att hon inte längre vill. Ni som känner mig vet vad det är för operation hon ska göra. Men allt SKA gå bra. Det har jag bestämt. Dock ljuger jag om jag säger att det känns som att allt kommer gå bra. Förhoppningsvis får jag se henne imorgon eftermiddag igen.

Nu ska jag ta mig en clementin och sen hoppa i säng. Imorgon väntar ett 5 timmar långt nationellt prov.

Natti!

200 dagar kvar till studenten.

I lördags jobbade jag från 13.00 till 21.30. I söndags var jag hos min farbror och åt lite för han fyllde år. Och där träffade jag deras lilla 7 månaders valp. Han hade blivit betydligt större än sist jag träffade honom. Då såg han bara ut som en liten tuss. Idag, måndag, har jag haft halkbanan. Det gick bra. Dock lyckades jag göra en rejäl sväng när man skulle köra mellan några konor. Men det var roligt att få pröva på att sladda lite!




Cim

Nu väntar jag på maaat.

 

Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag

Nu har jag inte skrivit på ett tag.. men i tisdags var jag på riskutbildningen. I onsdags var vi på räddningstjänsten aktörer i Birka för intensiven och akuten. Jag var helkroppsförlamad och fick bära KED-väst och nackkrage stort sätt hela dagen. Igår, torsdag, hade vi öppet hus på skolan. Jag skulle egentligen vart här från 12.00-16.30 men det slutade med att jag fick stå enda till klockan 19.00 för det var en som var sjuk. Idag, fredag, var vi lediga från räddningstjänsten för vi gick övertid i onsdags. Så nu på morgonen har jag vart och vaccinerat mig mot svininfluensan. Än så länge har jag inte börjat gå baklänges ;).

Nu sitter jag på skolan och väntar på att de andra ska sluta så vi kan gå och käka.


9 November 09

Imorse när jag vaknade dunkade hela mitt huvud så jag bestämde mig för att stanna hemma och sova lite längre. Vaknade igen runt 11-12. Vid 15 tiden åkte jag till Lasse och hängde med honom. Vi gick en sväng på stan sen käkade vi. Satt kvar och pratade i flera timmar efter det. Mycket trevligt! Åkte hem runt 21 och då åt jag lite tårta. Kunde ju inte äta det igår efter middagen pga att alla var så mätt så det fick bli idag istället. 

Nu ska jag sussa. Godnatt! 


Farsdag

I Fredags var vi på wargen och tog reda på hur brandskyddet där fungerade sen gick jag och fixade och färgade ögonbrynen på kräm och salva. Efter det hängde jag med Daniel. Blev middag hemma hos mig.

I Lördags var jag på Luciauttagningen. Vi var 36 tjejer som hade blivit uttagna att träffades klockan 11 på rådhustrappan. Vi började med att fika och prata lite med varandra. Efter det blev vi uppdelade i grupper på ungefär 6 stycken/grupp. Dom jag sjung med var inte dom bästa så det lät rent ut sagt förjävligt när vi sjung. Dom var till och med tvungen att be oss sjunga på en lägre tonart för vi skrek typ när vi sjung haha.

Efter det blev 18 av oss uttagna till att sjunga igen och när vi kom tillbaka till rummet där vi satt och väntade så var det ingen annan där. Det visade sig att alla dom hade blivit utslagna. Det var då jag förstod att man faktiskt åkte ut i den här "tävlingen". Efter det fick vi sjunga några fler gånger och efter 3 timmar blev 7 av oss uttagna till luciakandiat men jag blev tyvärr inte en av dem. Men jag får vara glad över att jag kom så långt som jag gjorde! Också får jag önska alla er 7 lycka till!

Efter det var jag med Daniel och då blev det pizza, godis och film.

Idag, Söndag, är det farsdag så det blev lite firande av det sen blev det middag på Simon och Victor med släkten. Farfar ville bjuda. Jag tog ett oxfilégrillspätt med klyftpotatis och till efterrätt tog jag en chokladkaka med vaniljglass. Chokladkakan bestod av vit och mörk choklad och smakade kola och nogat. Riktigt gott!

Har vart en mycket bra helg! :)


Här är en bild på när jag blev framröstad i 9:an på storsjöskolan haha!

Natti!

5 november 09

Idag blev det först skola sen stack jag och några och åt på reveljen. Efter det åkte vi ner på stan. Och då höll vi på att krocka. Nämner inga namn på hon som körde men du borde fan inte få köra när det är så här halt ;). Där gick jag och köpte en tröja. Sedan gick jag till körskolan och då åkte vi upp till halkbanan och körde mellan konor. Bara för att pröva på lite. Antar att det gick bra för efter första gången hoppade min körskolelärare ur bilen och gick och drack kaffe. Så då körde jag runt i ca en kvart själv hehe.

Idag har vi förresten (nästan) bokat en studentkryssning den 6 mars. Kommer bli sjukt nice!

Insåg nu att jag inte har en enda helg ledig fram tills vecka 3 nästa år. 

v 46 jobb, v 47 jobb, v 48 jobb, v 49 jobb, eventuellt upptagen v 50, v 51 jobb, v 52 har jag skrivit upp mig att jag kan jobba, v 53 åker jag till afrika.

Vad fan har jag gett mig in på? Igår åkte jag iväg och handlade med min moder och när vi kom hem klockan 16 så gick jag och la mig sen vaknade jag klockan 22 och då duschade jag och bytte sängkläder sen vid 23 gick jag och la mig igen och sov till klockan 7 imorse. Så ja, det känns i kroppen att jag håller igång nästan hela tiden haha! 


Plugg och fys

I förrgår hade jag utvecklingssamtal och det har aldrig gått så dåligt så nu känner jag att jag verkligen måste ta tag i skolan igen. Får hoppas på att jag bara har en svacka just nu.

Igår hade jag NP muntligt i svenska och det gick riktigt riktigt bra. Känns jätte skönt! Sedan åkte jag hem och pluggade, åkte ner på körskolan och körde sen åkte jag till Jossefin och pluggade lite mer.

Idag på morgonen har vi haft fystest på räddningstjänsten igen och jag klarade det inte den här gången heller. Nu är det 4 stycken som har klarat det och 6 stycken som inte har gjort det. Så nu är det upp till mig att träna gärnet inför nästa gång. Jag SKA klara det.

Nu blir det en massa plugg. Har som mål att få allt överstökat tills på måndag.


RSS 2.0