2012.01.23

Idag ska lillkissen opereras. En sen julklapp från oss är en sterilisering. Tack och lov att man är människa..


Mitt nyår, 2012.01.19



Nyår blev inte riktigt som vi hade planerat från början då dom vi skulle fira med blev sjuk och sedan blev även Daniel sjuk. Istället firade vi in det nya året tillsammans med Daniels familj och deras kompisar. Blev tre rätters middag, julklappsleken och en del goda drinkar och även äckliga för den delen. Hade det hur som helst väldigt roligt och vi kom inte i säng försen klockan slog 04.

Min klänning beställde jag från inlovewithfashion, en sida som jag verkligen kan rekommendera. Trots att den skickades enda från England så var klänningen hos mig bara någon dag efter att jag beställde.


pesto kyckling wrap

Idag har vi ätit något väldigt gott och lättlagat. Precis som rubriken antyder så är det en kycklingwrap med pesto dressing. Lite likt tacos.

1 paket mjuka tortillabröd
400 g strimlad kycklingfilé
1 msk olivolja el. annat matfett
1 paket taco kryddmix
1 dl vatten
1 röd paprika, tärnad
1 gul lök, hackad
1 ask cocktailtomater, delade
couscous
Ruccola el. annan sallad.

Dressing:
2 dl créme fraiche
3 msk pesto

Bryn kycklingen i matfettet. Häll över kryddmixen & vatten. Tillsätt paprika, lök & låt puttra i 4 minuter. Lägg i tomaterna i slutet av tillagningen. Tillaga couscous enl. anvisning. Värm tortillabröden. Lägg i allt i ett tortillabröd, servera!


2012.01.15

Hade en riktigt rolig kväll med några vänner igår. Idag är man en aning trött men det var bara att bita ihop kl 09 imorse då vi skulle få nycklarna till nya lägenheten. Vår nya katt kom även idag, vid namn Ture hehe, världens sötaste tjockis. Mellis är dock inte lika glad men hon vänjer sig nog. Var även och åt god middag hos mina föräldrar nu ikväll.

Här är ett klipp som är sjuukt roligt.

Bilder, 2012.01.12












Lite fina bilder som min pojkvän tagit på deras gård.  

onsdag

Igår fick vi en hel del gjort. Hann med att hämta tre flyttkartonger och en mjölkkanna som skickats upp från Skåne. Fylld med saker som vi köpt på bland annat Ullared. Åkte och fikade hos mina föräldrar, hängde med mor på stan där vi köpte lite fina saker + ett fint tårtfat som vi fick av mamma. Efter det blev det loppis där vi fyndade en hel del ramar som vi nu har målat i en matt svart färg, dessa tänkte vi sätta upp i nya lägenheten som en fotovägg. Bara några meter ifrån låg jysk där vi beställde en ny stor säng + ett spontanköp av ett fint "klumpigt" matbord i lite antik stil. Sist med inte minst avslutade vi dagen med middag hos mina föräldrar. Mycket bra dag.

Nu närmar sig flytten med stormsteg. Idag var vi i nya lägenheten och skrev på de sista papprena. Vid månadsskiftet säger vi adjö till denna lägenhet och börjar ett nytt liv i den nya lägenheten tillsammans med en till kisse. Ska bli så roligt!

Östersund, 2012.01.11

Sedan i Lördag är vi nu tillbaka i Östersund. Blev även två timmar i Stockholm med ett snabbt besök på Urban outfitters. Har haft en mysig vistelse nere i Skåne med många händelser. Det händer lite mer saker där nere än i lilla Östersund, på ett negativt sätt. Det var två ihjälskjutningar där inom loppet av bara några dagar, skönt nog var det inget som drabbade oss. Dock blev vi "hotade" och jagade av några personer. Kan någon gissa vart i Skåne vi befann oss då? ska tillägga att vi endast körde igenom denna stadsdel. Inte för att vara dömmande men nu har jag fått vara med om det själv. Något som var väldigt obehagligt. Bör tilläggas att det finns mycket bra med Skåne också! 


Här är en bild från i Fredags. Det är som att färdas en årstid frammåt.

Ullared, 2012.01.04

Idag är vi på Ullared och shoppar. Det har blivit en hel del saker och än har vi inte passerat kassan. Snart blir det lite käk :)


RSS 2.0