Äntligen!

Tvillingarna 22/7 -
 Ditt humör borde vara bättre.
 Ett romaniskt återseende kan sätta sin färg på stora delar av dagen.

5 veckor har blivit 5 timmar. Ikväll kommer han hem!


22/7-10


Saknad



- 10 Månader


semester, 18/7-10

I Torsdags blev det jobb, slutade klockan 15.00 och då träffade jag Malin. Vi åt mjukglass och njöt av solen. Köpte en uggle-ring från H&M. 

Igår, Fredags, fick jag äntligen semester. Nu är jag ledig i 2 veckor och det känns otroligt skönt. Längtar framförallt tills på Torsdag då mitt hjärta kommer hem.

Semestern firade jag med att gå och köpa ett par snygga skor från märket Tiamo som jag är fullkomligt kär i. Hittade dem i Torsdags när vi gick på stan men köpte dem inte för jag tyckte dem var lite för dyra. Dock tänkte jag på dem hela Fredagen så jag var tvungen att gå tillbaka dagen efter och köpa dem och det ångrar jag inte en sekund!

 
Runt 17 åkte jag till Fredrik där han och Malin bjöd på middag. Satt ute och spelade lite kort och lyssnade på musik. Någon timme senare kom det en hel del folk och då blev det kubb. Kvällen blev hur mysig och rolig som helst. Slutade med att jag sov över där. I morse kunde jag inte påstå att jag mådde jätte bra men det var det absolut värt.

Åkte hem runt 12 och då la jag mig på baksidan och solade så nu ser jag ut som en tomat i ansiktet och på bröstet. Sov några timmar och sedan blev det filmtittande tillsammans med bror. Nu kom precis hem. Hart vart och hämtat fadern som var ute med några kompisar.


Soppatorsk, 14/7-10

Nu var det ett tag sedan, igen.. Har varken tid eller lust att sitta framför datorn nu under sommaren.

Ska försöka återberätta vad som hänt sedan sist.
2/7- träffades jag och några fler hemma och Daniel för att laga mat tillsammans och sedan gå ut. Till middag blev det en supergod sallad med massa olika saker i. Bland annat halloumi, melon, bacon, oliver och soltorkade tomater. Till det hade vi vitlöksbröd.

Efter några timmar var det dags för utgång. Först gick vi till en av uteserveringarna på torget för att ta en öl och bara njuta av sommarvärmen. Sedan blev det marité. Är inte så stort fan av marité, eller inte av någon krog i Östersund egentligen. Men det var trevligt. Träffade på tre tjejer inne på toaletten som frågade om det inte var jag som var storsjöskolans lucia när jag gick i 9:an och mycket riktigt stämde det. Fick några fina komplimanger också berättade dem att dem hade röstat på mig. Spontana komplimanger är det bästa. Det är även dem man mår bäst man :). 



Strax efter 12 kände jag mig nöjd och började då gå hem. Skulle sova i lägenheten hos Daniel men tycker verkligen inte om att sova själv så när jag kom dit så packade jag ihop mina saker och tog en taxi hem istället.

Idag, 12/7, Klev jag upp runt halv 10 för att skjutsa mormor till banken. Följde med henne dit och när vi var klar där åkte vi hem och hämtade upp mamma och bror för vi skulle åka och fika på frösövallen. Bytte även bil. Hann köra någon kilometer innan bilen kändes helt konstig. Försöka gasa men ingenting hände. Precis från början förstod jag inte vad som hände men sedan såg jag att det var slut på bensin. Vi hade alltså fått soppatorsk! Något som varken mormor, mamma eller pappa vart med om tidigare. Jag som aldrig tankar våra bilar tänker inte på att kolla efter hur mycket bensin det är kvar varje gång jag startar. Vi fick ringa till pappa som fick cykla hem från jobbet för att hämta den andra bilen och sedan åka och fylla på en bensindunk som han kunde komma ner med. Allt detta bara för att inte jag kollade efter hur mycket bensin som fanns kvar. Men nu har man vart med om det också och lärt sig en läxa på köpet hehe.

13/7 - jobbade jag kväll. På eftermiddagen började den mulna på och kollade man ut såg det ut att vara allt annat än sommar. Fick faktiskt höstkänsla ett tag. Sedan började åskovädret och den ena blixten efter den andra kunde man se lysa upp de olika rummen på avdelningen. När jag kom hem fick jag reda på att blixten hade slagit ner precis utanför mammas och pappas sovrum vilket i sin tur lett till att en lampa gått sönder. Dagen efter märkte vi att det inte gick att ringa från våra fasta telefoner, alltså hade blixten slagit ut dem. Kvantum kan heller inte ta emot betalkort och nere vid centralstationen blev det översvämning. Tänk vad hjälplösa vi är när det gäller naturens krafter!

Någonting annat spännande har väl inte hänt, har mest jobbat!


RSS 2.0