26/4-10

Nu var det ett bra tag sedan. Har faktiskt inte haft tid att skriva så mycket. Men vad har hänt sedan sist? Har haft praktik och jobbat. Fått lägga om den värsta brännskadan jag någonsin sett. Blivit tagen på brösten av en okänd gubbe på avdelningen. Festat. Avklarat årets första grillning. Vart med på en stor flygolycksövning på flyget. Den kan jag berätta mer om i ett annat inlägg. Och tagit fram cykeln. Det är väl ungefär det jag hunnit med.

Hej så länge.

50-dagars, 14/4-10

Första riktiga dagen på praktiken idag. Var helt okej. För en liten stund sedan var jag påväg till Daniel när mamma ringer och säger att det kommit ett brev hem om att skorna går att hämta ut. Hoppar på bussen och förväntansfullt öppnar jag kuvertet och i det ligger det ett... ICA-kort! Yes! Var ju inte riktigt det jag hade hoppats på.

Idag är det förresten 50-dagars. Alltså 50 dagar kvar till studenten. Blir dock inget firande för mig då jag börjar 06.45 imorgon. Får ta det en annan gång!

Ska strax slänga på mig jackan och gå till bussen igen. Ha det fint!

13/4-2010

I Söndags var vädret helt underbart så jag åkte ner till stan för att sätta mig på torget tillsammans med A-K och Pernilla. Vid 15 tiden åkte jag hem och gjorde iordning lite mat, duschade och fixade. Strax efter 18 fick jag äntligen åka och hämta en efterlängtad pojkvän och hans kompis på flyget. 2 hela veckor har gått. Vi åkte hem till Daniel och åt sedan blev det mys resten av kvällen och natten.

Igår gick vi ut och gick. Blev en sväng ner till badhusparken, Arctura, mormor och sist maxi när vi handlade lite mat. Träffade pappa så vi fick skjuts tillbaka.

Idag har jag haft min första dag på praktiken. Var dock bara där i ca 40 minuter. Imorgon gör jag min första riktiga dag med start 06.45. Om en timme ska jag köra mamma och några jobbarkompisar till någon middag.


Prov prov prov, 10/4-10

USCH för högskoleprovet, det är typ den enda tanken jag har om det där jäkla provet. Började 08.30 imorse och slutade 16.20. Skönt att ha det gjort i alla fall. Vid 17 tiden var svaren uppe på text tv så jag satt mig och kollade igenom dem och rättade mina egna. Hade nåågra fel om jag säger så. Men man får väl vara positiv och tänka på att man faktiskt genomfört det i alla fall.

Nu ikväll har jag vart hos Anna-klaras kompis Emma och kollat på hennes små bebiskatter. Endast tre veckor gamla. Otroligt söta! Ville ju bara stoppa dem i fickan och ta med dem hem. Har försökt övertala mamma om att skaffa en till katt men hon är väl inte jätte positiv till det. Och när jag tänker lite närmare på det så är det kanske inte så smart att skaffa en till med tanke på att jag nästan inte bor hemma längre. Så nu ska jag försöka övertala Daniel. Nej nu skojar jag bara ;) eller?

Högskoleprovet, 9/4-10

Idag har det inte hänt mycket. Har mest tagit det lugnt. Försökt peppa mig själv till högskoleprovet imorgon som jag verkligen inte är sugen på att göra. Förstår inte varför jag kände mig tvungen att göra det nu. Jag ska ju inte ens plugga vidare direkt efter gymnasiet. Jaja, får göra så gott det går och hoppas att dagen går fort. wish me luck!

Mer skor, 8/4-10

Beställde precis hem dessa skönheter. Får dem förmodligen i början av nästa vecka. Jag läängtar!


Balskor, 8/4-10

Idag blev det först lillänge - skopunkten och lindex tillsammans med Malin och hennes syster sen stan där vi gick runt och kikade lite. Hittade ett par fina balskor som förmodligen kommer användas flitigt även i sommar.

Har precis fått i mig lite mat. Nu ska jag städa rummet!


8/4-10

Vaknade klockan 11.00 idag av att chefen på andra andelningen ringde och frågade om jag kunde jobba. Min röst var helt borta och fick endast fram några pipiga ljud. Skulle starta min mobil men den var helt död. Fick ta ur batteriet och försöka starta den igen men det gick inte. Ringde till pappa och frågade vad jag skulle göra. Rätt som det är kommer rösten fram och mobilen startar sig. Helt skumt! Nu är i alla fall mobilen igång men rösten kommer och går som den vill.

Nu ska jag ta och göra mig iordning för klockan 13.00 ska jag möta Malin för att ta en promenad och gå och kika på skor. :)

8/4-10

Vaknade klockan 11.00 idag av att chefen på andra andelningen ringde och frågade om jag kunde jobba. Min röst var helt borta och fick endast fram några pipiga ljud. Skulle starta min mobil men den var helt död. Fick ta ur batteriet och försöka starta den igen men det gick inte. Ringde till pappa och frågade vad jag skulle göra. Rätt som det är kommer rösten fram och mobilen startar sig. Helt skumt! Nu är i alla fall mobilen igång men rösten kommer och går som den vill.

Nu ska jag ta och göra mig iordning för klockan 13.00 ska jag möta Malin för att ta en promenad och gå och kika på skor. :)

Fjällen, 7/4-10

Har haft en helt underbar dag uppe i fjällen. Blev en massa skidåkning och solning. Lyckades till och med bränna mig på läpparna. Men det är härligt att känna att solen börjar ta. Det var strålande sol och varmt stort sätt hela dagen. Efter det åkte vi till stugan och firade min kusin som fyllde 13 år idag. Blev tacos och tårta.


Åkte skidor upp på toppen och där möttes jag av ett gäng renar.
Ledsen att bilden fick så dålig kvalité. Hade på fel inställning på kameran.


Där uppe är det en helt sjuk utsikt!

Efter en heldag i backen är man rätt trött så nu blir det sängen.



Studentklänning, 6/4-10

Hade tänkt att stanna hemma och friskna till idag med men kände mig lite bättre så efter att mamma slutat jobba åkte vi in till stan och letade studentklänning. Lyckades hitta en på MQ som jag tror kommer bli bra. Nu är det bara mösspåtagningsklänningen kvar sen är det klart.

Nu ska jag få lite sommarfeelings och göra en jordgubbstårta. Bara för att.

jobb och sjukling, 5/4-10

Blev jobb igår också från 13.30-21.30. Gick bra. Känns dock skönt att ha jobbat klart den helgen. Har som sagt inte mått så bra och igårkväll när jag kom hem så spydde jag. Inte alltför trevligt.

Sov till 14.30 idag och sedan dess har jag legat i soffan och zappat mellan massa olika filmer. Först såg jag "lillebror på tjuvjakt" påminde mig om när man var liten och åkte till videoteket tillsammans med mamma och pappa och hyrde barnfilmer. Sen satt man sig och kollade på den med en påse lördagsgodis till hehe. Nästa film blev "pearl harbor" som bara såg lite på. Den är så himla lång! Och sista filmen blev "dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta" som även är en av mina favoritfilmer. Så himla fin!

Jag kommer nog inte göra något speciellt i kväll heller. Måste friskna till. Så extremt tråkigt att vara sjuk när det är lov och allt.


Glad påsk! 3/4-10

Jobb idag mellan 13.30 - 21.30. Sen ska jag hem och sova. Har åkt på en förkylning med feber och ont i halsen. Ha en bra påsk!

camcamcam, 2/4-10

Blev sent inatt. Kom inte i säng försen klockan 04.15. Anledningen var att jag satt uppe och camade med Daniel. Det var inte igår man gjorde det haha! skitroligt var det i alla fall. När man var yngre bodde man typ framför den där kameran. Inte helt okej.

Idag har det blivit en lugn dag. Åkte på tages med pappa och Henrik. Sedan åkte vi på maxi och handlade lite. Har precis ställt in en maträtt i ugnen som ska stå 1,5 timmar. Blir nog gott när det väl är klart.


Påskpynt, 1/4-10

Har precis vart ute och gått en timme i spöregnet. Nu ser jag ut som en dränkt katt.

Nu ska jag sätta lite fjädrar i påskriset, sätta påskljus i ljuskronan m.m. Påskpynta med andra ord.


April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill

Första April idag. Har inte blivit lurad än, vad jag vet..

Gårdagskvällen blev helt okej. Började hos Emelie tillsammans med några fler. Gick till olery's. Fick min garderob betald av extremt kaxig kille. Köpte en drink som inte alls smakade som det borde så efter att han druckit halva gick jag tillbka till baren och frågade om det verkligen var rättvist att jag skulle betala 84 kr för en drink som jag inte ens hade beställt. Slutade med att jag fick välja en ny. Kap säger jag.

Fick skjuts hem av a-k redan vid 00. Ringde till mitt hjärta och pratade i någon timme.

Nu ska jag gå och kleta på mig lite smink och vänta på att pappa ska komma hem så jag kan ta bilen och åka upp till skolan för att fixa en sak. Efter det ska jag åka till mormor med lite blommor.

RSS 2.0