Skåne, 2010.12.30

Igår vid 17 tiden landade jag i Skåne och möttes av en underbar pojkvän. Känns riktigt bra att äntligen få vara här. Fick träffa katterna, hundarna och hästarna så här trivs jag som fisken i vattnet. Idag var vi in till Malmö med Daniels familj och käkade lite. Kvällen har ägnats åt att spela kinect och skjutspel. Nu sitter vi och myser framför tven med ett glas rött.

Tredje gången gillt

Trevlig dag tillsammans med Malin. Om en stund ska jag iväg på bio med modern. Änglagård ska vi se. Sen måste jag hem och packa för imorgon åker jag ner till Skåne.


2010.12.28

Imorse vid 10-tiden var jag in till kräm och salva för att vaxa och färga ögonbrynen, kikade även lite på mellandagsrean. Dock tycker jag bara att det är jobbigt med allt folk och alla ihopknölade kläder som hänger.

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan gå och möta Malin. Det blir en långpromenad med slutdestination Tages fik.


Julafton, 2010.12.28

Min julafton blev hur mysig som helst. Maten och sällskapet tackar jag inte nej till. Alla paket blev jag hur glad som helst över. Sammanfattning; en riktigt bra julafton helt enkelt.






Om det inte vore för att jag vet att tomten bara är en utklädnad så skulle även jag bli rädd. Detta året hände det något konstigt med masken.

Uppesittarkvällen



Medans det är - 30 grader ute har jag suttit inne och myst med ett glas vin framför en brasa och uppesittarkvällen. Nu ska jag gå och lägga mig. Har hört att tomten kommer snabbare då.

Godnatt!

Jul i vårt hus, 2010.12.23

NU är den sista julklappen inslagen och julstädningen är gjord. Det får mer än gärna bli morgon nu.




För exakt en vecka sedan satt jag och Daniel och pysslade med lite juklappar. Dessa örhängen gjorde jag till Daniels mamma och syster. Dock är det otroligt kassa bilder i och med att dem är tagna med iphonen.


2010.12.19

Sa hejdå till Daniel i Fredags för nu åker han hem för att fira jul. I och med det så flyttar jag även hem till mor och far över jul. Känns konstigt att sova hemma i sin egen säng vilket jag inte gjort på flera månader. Men den 29:onde åker jag ner till honom och det känns underbart.

Sedan i Fredags har jag mest legat i sängen och soffan. Trodde jag skulle klara mig från den där äckel parasiten men icke. Har haft helt sjuka kramper i både mage och rygg. Dock är det konstigt att jag var tvungen att vänta så länge på att få den. Det enda jag har gjort är att skölja tandborsten i kranen men det ska man tydligen inte heller göra. Tur att mamma och pappa har köpt en 10 liters bag in box vatten så man slipper dricka det där kokade äckliga vattnet. Vill man gå ner i vikt så ska man definitivt dricka kranvattnet. Det enda jag fått i mig sedan i Fredags är lite vatten, proviva, fil och clementin. Och det kommer väl dessutom ut lika snabbt igen. Usch och fy och blä.


Body shop, 2010.12.16

Mötte Anna-klara på stan klockan 10. Då handlade jag upp ett presentkort på body shop också blev det en julklapp. Efter det blev det tacobufé. Vid ett var hon tvungen att åka och då gick jag på stan med mamma en sväng och köpte lite fler julklappar, blev även en fika så nu är jag verkligen proppmätt. Så äcklig känsla. Ska ta och slå in lite julklappar nu innan min fina pojkvän kommer hem.


Luktar så himla gott!


2010.12.15

Har precis druckit ett glas rött och samtidigt kollat på maria wern, bode söker fru och julkalendern. Annars har kvällen spenderats hos mina föräldrar tillsammans med Daniel och Farfar där det bjöds på glögg, lax med vinsås (som är den godaste maträtten jag vet) och blåbärscheesecake. Sjukt mysig dag.



Nu duschen sen mys, puss


Sir winston, 2010.12.10

Nu sitter jag och väntar på Daniel som fortfarande är på skolan sedan ska vi gå och "fira" att jag kommit in på skolan med en tre rätters middag på sir winston.

Sjuksköterskelinjen, 2010.12.09

Idag kom min bror in till stan för att kika på lite julklappar och fika. Dock hittade vi bara en liten present. Det är i alla fall en början.

I morse fick jag reda på att jag kommit in på sjuksköterskelinjen här i Östersund och det känns så otroligt bra! Den 17 Januari påbörjar jag min 3 åriga utbildning.


Cryptosporidium

Blev glöggmys och middag hos mina föräldrar idag.

Nu till något helt annat; cryptosporidium. Som alla säkert redan vet så kan vi östersundsbor inte dricka vårat kranvatten på grund av en parasit vid namn cryptosporidium. De här små parasiterna har smittat över 12 000 människor i lilla Östersund (än så länge) med kraftig magsjuka. Vi är tvungen att koka vårat vatten i minst en minut för att det ska bli drickbart/kunna borsta tänderna i det. Dock tycker jag att det känns äckligare och äckligare att dricka vattnet för tanken att det finns små döda parasiter i vattnet som man dricker känns inte så fräscht. På sjukhuset har vi vart tvungen att koka vatten i stora mängder för att kunna förse patienterna med rent vatten.

Idag kom de ut med att klorhalten i vattnet har höjts vilket gör att färgade blondiner kan få grönt hår när dem duschar. Så nu kommer det märkas vilka som är fejk eller inte ;). Dem har även hittat orsaken till parasiten. Nämligen ett felkopplat avloppsrör, huuur äckligt? Det är alltså bokstavligt talat bajsvatten vi suttit och druckit. Mööms.


Hotellövernattning, 2010.12.08

Igår kväll bokade jag och Daniel hotell i Stockholm. Jag åker ju ner till Skåne den 29/12 sen åker vi upp tillsammans den 7/1 och stannar en natt i Stockholm. Det ska bli så himla härligt och mysigt med en liten mini-semester tillsammans med min kära. Det blev Hilton Stockholm slussen som jag tror kommer bli helt okej.
Nu ska jag snart gå och hämta ut min dator som vart på lagning i ca 2 veckor. Har nämligen lyckats knäcka "laddningsintaget" på datorn så den kunde inte ladda och tillslut dog den. Och inte nog med det så har jag även lyckats knäcka "hörlureintaget" på Daniels dator så nu kan vi inte lyssna på musik ut i dem stationära högtalarna. Ibland går det bara för bra.

bild





Först gick det inte att lägga upp bilder och nu går det inte att göra dem jämnstora. Här är i alla fall två bilder sen helgen som jag lånade från flukta och Linn.

Bra helg, 2010.12.07

Fredags kvällen blev helt sjukt rolig. Började med förfest i Odensala sen en drink på solo och efter det gick på olearys för att skaka rumpan. Det blev en jobbhelg även den här helgen. Dock den slappaste på länge. Blev lite tv-tittande och sko-letande. Slutade med att både undersköterskor, sjuksköterskor och läkare stod och kollade på snygga skor. Det kallar jag lättförtjänta pengar.

2010.12.03

Idag blev det fikamys med min fina och även lite shopping. Nu ska jag börja fixa iordning mig för ikväll blir det partyparty.

Jobb, jobb och återigen jobb :)

Kom hem vid 22 efter en eftermiddag och kväll på Ortopeden. Hemma väntade lussebullar och choklad/chili glögg som inte alls var så god som jag förväntat mig. Nu ska jag sova och njuta av dagen imorgon för då är jag ledig! Natti

2010.12.01

Första december idag.. Gud vad tiden går fort! Idag blev det jobb mellan 06.45-15.00 sedan blev det en sen middag bestående av tacos. Nu blir det lite mys innan jag släcker lampan för idag. Godnatt!

RSS 2.0