Tunisien del 2, 10/6-10

På kvällarna åt vi middag på hotellets resturang. Middagen och frukosten var inte den bästa. Allt var otroligt sött. Efter middagarna så hittade vi på olika saker. Bland annat så gick vi en långpromenad på ca 6 km på stranden. Två kvällar satt vi oss i hotellets trädgård och rökte vattenpipa och drack deras inhemska öl Celitia.



En dag när vi låg vid poolen och det var lite sämre väder så bestämde vi oss för att pröva på parasailing. Vilket innebär att man åker i fallskärm efter en båt. Det var skithäftigt och roligt!







Det var väl lite kort om vad vi vart med om under resan. Natten till Torsdag klockan 01.45 kom bussen och hämtade oss på hotellet och körde ut oss till flygplatsen. Planet gick 06.15 och var framme i stockholm 11.15. På Arlanda fick vi vänta tills klockan var 14.30 då planet till Östersund skulle gå. Den dagen behöver jag nog inte ens nämna att vi var så trött att vi somnade bara vi la huvudet på kudden.

Fler bilder kommer någon dag.

Nu blir det jobb större delar av sommaren. Men i Augusti åker jag tillbaka till Tunisien. Då tillsammans med min familj (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0