Finbesök, 2010-11-06

I Torsdags morse kom Daniels föräldrar, syster och hundar hit så dom senaste dagarna har spenderats med dem. Vi började med en lång promenad i Onsdags sedan åkte vi till deras stuga som dom hyrt för att fixa iordning oss lite och sedan blev det middag tillsammans med mina föräldrar hemma hos dom. Blev kvar där rätt länge och när vi kom tillbaka blev det sängen rätt snabbt.

Igår, Fredag, gick vi ytterligare en lång promenad med hundarna uppe på frösöberget. Några timmar senare åkte vi till arctura för att äta finmiddag och dricka lite vin. Otroligt god mat! När vi var klar där åkte vi till maxi och handlade fyra stycken ben & jerry's och godis för att sedan åka hem och provsmaka och mysa framför brasan och idol med ytterligare ett glas vin.

Idag åkte vi till andersön och tog en promenad, dock blåste det så sjukt mycket så det var inte ens lite skönt att vara ute. Dagen avslutades med pizza här i lägenheten innan dom började bila hem till skåne igen.

Skulle jag kunna göra om dom här tre dagarna så skulle jag helt klart göra det. Riktigt mysiga dagar! Kul också att äntligen kunna få träffa Daniel familj, eller i alla fall 3/4 av den hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0